The Single Best Strategy To Use For ξενοδοχεια κυπαρισσια

Wiki Article

Το κυπαρίσσι είναι κατάλληλο για φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για δημιουργία φράχτη σε καλλιεργούμενες περιοχές που επικρατούν έντονοι ανέμοι.

Οι εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης του χωριού με τα λευκά παραδοσιακά σπίτια και τις χρωματιστές λεπτομέρειες στα πορτοπαράθυρα, ταξιδεύουν το νου σε κάποιο από τα αγαπημένα και δημοφιλή νησιά του Αιγαίου.

Είναι μια σχετικά ήσυχη περιοχή, με αρκετά μαγαζιά για φαγητό και ποτό και αποτελεί ιδανική επιλογή για να μείνετε αν ταξιδεύετε με τα παιδιά και την οικογένεια, ειδικά αν το λιμάνι άφιξης και αναχώρησής σας είναι ο Άγιος Κήρυκος.

Το αρσενικό ή ορθόκλαδο κυπαρίσσι έχει ψηλό στενό κορμό και λαμπερό πράσινο φύλλωμα σε μορφή στενής πυραμίδας με κλάδια που έχουν όρθια κατεύθυνση.

Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κάπου παραδοσιακά στα Κύθηρα.

Για να σας διευκολύνω έχω φτιάξει μια λίστα με τις καλύτερες περιοχές check here για να διαμονή στην Ικαρία.

Η Μεγάλη Άμμος βρίσκεται, όπως και η φυσική συνέχειά της, η Μικρή Άμμος, στην Παραλία –το κομμάτι του Κυπαρισσιού που λέγεται Παραλία.

Το χωριό αποτελείται από ένα μικρό λιμανάκι και μια αμμώδη παραλία, κατά μήκος της οποίας θα βρείτε ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες.

Από την άλλη πλευρά, τα σημάδια ενός ανθυγιεινού κυπαρισσιού μπορεί να περιλαμβάνουν κιτρινισμένα ή μαραμένα φύλλα, αραίωση του φυλλώματος ή μονόπλευρη ή παραμορφωμένη εμφάνιση. Εάν ανησυχείτε για την υγεία του κυπαρισσιού σας, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία δενδροκόμο για αξιολόγηση.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε και την μαγευτική παραλία Καλαδί.

Το λιμάνι στον Άγιο Κήρυκο & το μνημείο του Ικάρου στα δεξιά

Η παραλία της Αγίας Πελαγίας (Φυρή Άμμος) είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλίας με πολλά εστιατόρια και καφέ και πλήρως οργανωμένη.

Βρίσκεται στον Νομό Λακωνίας, στο Μυρτώο Πέλαγος. Αποτελείται από τρεις οικισμούς. Φτάνοντας στο Κυπαρίσσι θα συναντήσετε τον οικισμό της Βρύσης, παρακάτω είναι η Παραλία και στα αριστερά της Παραλίας είναι η Μητρόπολη ( όπου βρίσκεται η αντίστοιχη εκκλησία ) .

Θες να μάθεις τις τιμές και τις τάσεις της αγοράς ακινήτων;

Report this wiki page